Logo

Despre noi

Societatea noastră a fost înfiinţată în anul 2008, având ca obiect de activitate exercitarea în comun a profesiei de mediator conform legii nr. 192/2006 (privind medierea și organizarea profesiei de mediator) şi Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului de Mediere.

// Echipa noastră

Profile Pic

Eugen TERTEȘ

Mediator

Este mediator autorizat din anul 2008, cu o mare experienţă în medierea conflictelor în domeniile: comercial, familie, muncă, civil, penal.
Este specializat și în medierea disputelor cu mai multe părţi – a disputelor intragrup sau intergrup din cadrul companiilor, grupurilor de afaceri, organizaţiilor (neguvernamentale, guvernamentale şi a celor de interes public).
A dobândit această specializare ca urmare a participării la un curs susţinut de Dr. Christopher W. MOORECDR ASSOCIATES SUA.

Profile Pic

Demirel BAHRIM

Mediator

A lucrat cu publicul timp de 25 de ani ca funcţionar public, ca jurist, precum şi în domeniul vânzărilor, devenind astfel pasionat de relaţiile interumane. Acesta a fost motivul pentru care în ultimii 10 ani a aprofundat cu mare interes acest palier existenţial.
În anul 2008 s-a autorizat ca mediator.
Este o persoană extrovertită şi vrea să vă ajute să comunicați mai bine atunci când sunteți implicați în divorţuri, dispute familiale, comerciale ori de altă natură.

Profile Pic

Gheorghe BADEA

Mediator

Este mediator autorizat din anul 2008 şi membru al Ascociaţiei Profesionale a Mediatorilor din România.
Este specializat în soluţionarea disputelor de orice fel, reuşind acest lucru prin dirijarea persoanelor aflate în conflict spre o soluţie favorabilă şi acceptată de ambele părţi.